Bunyols de carbassa
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Oli
- Carbassa
- Farina
- 2 ous
- 1 llimona
- Crema de llet
- Canyella
- Sucre
4 racions
Elaboració
La carbassa bullida ben escorreguda.
En un vol es posa la carbassa,2ous,1tassa de crema de llet,1llimona rallada,i la farina que convingui perquè la pasta 'quedi espessa i molt ben remenat.
En una paella es pose oli ,quan esta calent.
Em una cullera es va posant poc a poc la pasta fins que estan ben cuits pels dos costats.
Es treuen, i posen al damunt un paper absorbent.
Després els posem amb una plàtera i empolvorem una mica de canyel
la i sucre.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1586 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.